Idag vet jag mer om mindfulness

Idag vet jag mer om mindfulness

God eftermiddag och varmt välkommen till mig och min blogg. I dagens inlägg hade jag tänkt prata lite om ett företag som jag verkligen har fått upp ögonen för, företaget heter Månkristallens Reiki. Jag vände mig till dem för att få hjälp med mindfulness i Oxelösund.

Att stressa ner har alltid varit svårt för mig, jag har aldrig hittat rätt teknik för att lyckas bli helt avslappnad. Därför sökte jag mig till det här företaget för hjälp med mindfulness i Oxelösund. Jag har hört och läst mycket om mindfulness och dess effekter, därmed har jag blivit väldigt intresserad för det. Det jag har blivit mest intresserad för är hur man på ett så enkelt sätt kan slappna av och stressa ned. Det är mer intressant med tanke på att jag har så svårt med just det, ända sedan jag först hörde talas om mindfulness har jag velat lära mig tekniken för att själv kunna använda det. När jag först kom i kontakt med henne som äger och driver företaget fick jag känslan av att hon var en väldigt lugn och sansad person och tänkte därmed att jag hade mycket att lära från henne. Sedan jag började kontakten med henne har jag lärt mig väldigt mycket mer än vad jag kunde tidigare, vilket är ett framsteg bara det. Jag har dessutom provat hennes reikibehandlingar och funnit det väldigt hjälpsamt i min resa för att lära mig stressa ned och bli avslappnad. Från botten av mitt hjärta tycker jag verkligen om det här företaget och kan därmed rekommendera det till er om ni också är intresserade av mindfulness i Oxelösund. 


Kommentarer är stängda.