Hitta på något att göra i Älvsbyn

Hitta på något att göra i Älvsbyn

I bland är livet tråkigt och alla klagar över att det inte finns något roligt att göra i Älvsbyn. Men det finns faktiskt grejer att göra och därför ska jag skriva ett inlägg med lite tips och råd till er.

1. Gå till skogen eller till kullarna

Älvsbyn har några fina skogar som du kan promenera i. Det är riktigt trevligt och det tar inte lång tid att ta sig dit heller. För att hitta dem är det bara att skriva skog (skog) eller berg/fjäll (kullar) på Google Maps så hittar du dem!

2. Läs en bok

Ett bra sätt att hitta något roligt att göra är att läsa en bok. Om du vill veta mer om böcker kan du besöka bibliotekets webbplats där de har all slags information om böcker. De har också fantastiska bibliotekarier som kan hjälpa dig att välja vilken bok du ska läsa! Om du vill besöka bibliotekets webbplats är det bara att söka på bibliotek. 

3. Ta en promenad

Det här är ganska självklart, men ibland behöver du bara gå ut i friska luften och gå någonstans i stället för att stanna inomhus hela dagen. Det finns vackra stigar där som leder upp i skogen eller ner vid älven! 

4. Hitta något roligt på nätet Om du någonsin har tråkigt är det bara att gå och spela några spel på din dator eller telefon! För att hitta information om saker som barn i Älvsbyn gör när de har fritid så sök på nätet. Du kan hitta en lista över saker att göra genom att söka på nätet . Om du vill hitta spel är det bara att skriva spel på Google.

Kanske är det så att du som läser detta har någonting du skulle vilja rekommendera till oss? Lämna gärna en kommentar nedan!


Kommentarer är stängda.