Healing hjälpte mig

Healing hjälpte mig

Hej alla mina fina läsare! Förhoppningsvis mår ni alla bra och har en fantastiskt fin dag. En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått med healing i Lund, den hjälpen har jag fått av företaget Ask Soul & Lightworker.

På senare år har jag fått många problem med min kropp, det handlar om bland annat värk i leder och muskler som jag inte kan förklara. När jag har vänt mig till vårdcentralen och olika läkare har jag inte alls fått den hjälpen som jag förväntade mig. De kunde inte komma med några svar till varför jag upplevde de problemen som jag gjorde, vilket i sin tur ledde till att jag inte visste hur jag skulle behandla det så att jag kunde må bättre. Efter några år av försök efter försök blev jag helt enkelt för trött för att ha ont och inte få några vettiga svar av läkare. Det gjorde att jag började prova olika saker med förhoppningen att något skulle fungera för mig, jag provade allt från motion till vila och massage. Inget jag provade verkade fungera och därför började jag fundera kring healing, det var något jag var villig att prova för att se om det kunde hjälpa mig. Därmed började jag leta efter företag som jobbade med healing i Lund, vilket gjorde att jag hittade Ask Soul & Lightworker. Jag vände mig dit för att prova healing, jag tog alla tillfällen för att hitta något som kunde fungera för just mig. Det här var första gången på väldigt länge som jag kände att något verkligen fungerade för mig, jag kände för första gången på länge en dag nästan helt utan smärta. Det kändes som att jag äntligen hade hittat min medicin. Att jag vände mig till det här företaget för att få hjälp med healing i Lund gjorde att mina problem minskade en aning, allt har inte försvunnit men jag är en bra bit på vägen. Med det vill jag säga till er att ni inte ska ge upp, är det en sak som inte fungerar för er finns det miljoner andra saker att testa.


Kommentarer är stängda.